OM MIG


Frisøren som sørger for at lokkerne falder, flekser og farves korrekt for hele familien, og for alle aldre samt begge køn. Men en frisør er ikke kun en frisør. Det er også en oplevelse. En uddannet frisør kan klippe de fleste, men hos Frisør Sida er det ud over håret også oplevelsen, atmosfæren og personen som sættes i fokus. Du skal gå herfra med tilfredshed over både resultatet, men også med en følelse af, at her blev du varetaget som menneske.

Du møder mit hele ”mig”, når du ankommer i min salon. Jeg byder dig velkommen i min salon, som ligger på samme matrikel som resten af mit liv. Det liv bliver du for en stund en del af. Jeg har både i den private bolig, og ofte også i salonen, besøg af både min mand, Flemming samt mine to børn Ida & Simon. Det er dem som har givet mig grunden og inspirationen til at skabe min egen salon, frem for at være ansat i en andens salon. Du vil derfor kunne møde både min passion for mit håndværk, men også de vigtigste personer i mit liv. De glæder sig ligeså meget som jeg, til at møde dig. Min salon er ikke et ønske om at komme væk, men et ønske om at komme hjem, og her er du budt indenfor.

Jeg tilbyder dig, udover en professionel klipning og varetagelse af dine lokker, en atmosfære som giver dig tryghed, hyggelige rammer, nærvær, plads til snak, plads til individet og plads til nydelsen. Sammen vil vi for en stund, være til stede i nuet.

Du vil træde ind i en salon, som oser af hygge, nordisk stil, masser af lys, bæredygtighed, orden og hjemmelige rammer. Du vil ikke kun blive tilbudt forplejning af dit hår, men jeg sørger også for at thevandet og kaffen er frisk og varm, og at der er lidt godt at tygge på, alt imens vi får sat både hårstrå og verdenssituationen på plads.

Jeg har uddannelsen bag mig til at give dig den helt rette klipning, og kan med både den og min flerårige praktiske erfaring hos andre saloner vejlede dig til den helt rette løsning. Jeg er opdateret på de nyeste trends, men frem for alt er jeg fokuseret på, at vi sammen får kommunikeret ønsker og muligheder igennem, så vi når det resultat som du både gerne vil have, og som er bedst for dig med de muligheder samt redskaber vi har.

Jeg sigter efter at forkæle alle dine sanser, og du vil møde en professionel frisør som elsker dialogen, smilet, grinet, humoren, nærværet og relationen. Forretning, familie og nydelse kan sagtens forenes – det vil du opleve på egen hånd hver eneste gang jeg byder dig velkommen hos Frisør Sida.

Se billeder af mit arbejde HER.